Page 1 of 1

HT1R where is the reverb unit located?

Posted: Fri Oct 07, 2016 5:54 pm
by jaymenon
I wonder is it:

a. Between the preamp and poweramp sections (where a series effects loop would be)
(or)
b. After the power amp section (since it is a low power amp), such that the reverb is applied after power tube saturation...

Expert opinions deeply appreciated.

Re: HT1R where is the reverb unit located?

Posted: Fri Oct 07, 2016 6:13 pm
by Uffingdon
I'm no expert but I guess it's between the pre and poweramp because when using the emulated out the poweramp section isn't working but the reverb does, but hey what do I know :?:

Re: HT1R where is the reverb unit located?

Posted: Fri Oct 07, 2016 9:17 pm
by thephantum
That's correct, it's after the preamp and prior to and the emulated output. Thus it's also before the the power amp.