How to Save ID Core relative patch volumes??

Discussion - ID:Core, ID:Core V2 and ID:Core 100/150 amplifiers.
Post Reply
VB2017+
Posts: 4
Joined: Sat Aug 19, 2017 7:14 pm

Sat Aug 19, 2017 7:27 pm

I have the same question and same problem as at least two other forum members who have posted questions (which appear not have been answered yet). I have an ID Core 40 with a footswitch. When I use the amp for band practices (where I don't need my main/heavy/loud amps), I'd like to switch between patches, e.g., clean and OD. But when I do that, the OD patches are so much LOUDER than the clean patches, they're not useable unless I stop and manually turn down the volume knob on the amp. I would think there should be some way to preset the relative volumes between the patches, but if so, I haven't been able to figure it out. Can anyone offer any advice?

Thanks in advance if anyone can help!

fredcax13
Posts: 3
Joined: Mon Oct 23, 2017 1:57 pm

Mon Oct 23, 2017 4:19 pm

look at my post here :
viewtopic.php?f=55&t=7040

djb777
Posts: 2
Joined: Fri Feb 09, 2018 4:45 pm

Fri Feb 09, 2018 6:45 pm

You are not alone. Huge problem for me as well.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests