Page 1 of 1

IDcore 100 audio playback

Posted: Sat Mar 04, 2017 9:35 pm
by Redreign
any ideas when a fix will be patched. all of the insider software seems to work besides the audio playback section. also my metronome sounds dont work as well

Re: IDcore 100 audio playback

Posted: Sun Mar 05, 2017 9:53 am
by peroed
Wich operating system do you use? Are you sure, that in system settings your audio output is set to your ID Core?

Sometimes this is not done by default.

Re: IDcore 100 audio playback

Posted: Sun Mar 05, 2017 6:04 pm
by Redreign
yea win 10 id core is default playback device, drivers are up to date